ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι Πληρωμής

Ο elektronikos.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro Diners Club, κλπ). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διεξάγονται με τη χρήση του συστήματος πληρωμών της Viva Payments Services S.A (Viva Wallet), το οποίο διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης.

Στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να εξοφλήσετε το τίμημα με αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να καταβάλετε το οφειλόμενο ποσό (είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Courier, στην ορισμένη διεύθυνση παράδοσης.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ (συν ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας επιλέξτε στο Τρόπο Αποστολής το «Παραλαβή από το κατάστημα». Εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, θα βρίσκονται στο κατάστημα μας, Νικολάου Πλαστήρα 48, 56121, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο κατά την παραλαβή.

Στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να εξοφλήσετε το τίμημα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τότε μπορείτε να καταθέσετε το σχετικό ποσό στους εξής λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ     IBAN
ΕΘΝΙΚΗ GR830 1102 2100 0002 2100 6965 52
EUROBANK GR700 2600 6000 0006 0200 7089 56
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR960 1722 1300 0521 3094 1588 79

και στείλτε μας το αντίγραφο της καταθετήριας απόδειξης του ποσού της παραγγελίας στο [email protected], αναγράφοντας το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε “έξοδα εντολέα” ώστε το ποσό που θα μεταφερθεί να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας σας.

Επιλέξτε την επιλογή PayPal κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Το PayPal κρατά τα οικονομικά στοιχεία σας ασφαλή και δεν κοινοποιούνται online. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal  διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Elektronikos.gr

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ευχαριστούμε!

Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

sexshop