ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Κάμερες Καταστημάτων

Πιστοποιημένη ασφάλεια με κάμερες παρακολούθησης

Τα καταστήματα όλων των ειδών στις μέρες μας έχουν ως προαπαιτούμενο, την εγκατάσταση ενός κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, το οποίο θα βοηθήσει την επιχείρηση:

  • Να καλύψει και να ενισχύσει το κενό ασφάλειας στο χώρο σας
  • Στην προστασία του προσωπικού από πιθανές διαρρήξεις καθώς και προειδοποίηση από κλοπές προϊόντων
  • Στον έλεγχο του ταμείου, της εισόδου αλλά και των αποθηκευτικών σας χώρων με υλικά αξίας για εσάς και την επιχείρησή σας

Πλέον τα χαρακτηριστικά των καμερών έχουν αυξηθεί φτάνοντας σε αναλύσεις 4K, πράγμα που κάνει το αποτέλεσμα πολύ πιο επιθυμητό, δηλαδή στο βίντεο που θα εξάγετε από το καταγραφικό. Οι αναλύσεις των συστημάτων πλέον ξεκινούν από 1080p, δημιουργώντας ένα πολύ ευκρινές αποτέλεσμα και βοηθώντας εκείνους που δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά χρήματα για τις κάμερες τους.

13 χρόνια εμπειρίας με επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες

Οι κάμερες παρακολούθησης, όπου η εταιρία μας παρουσιάζει και προβαίνει σε εγκαταστάσεις, είναι κάμερες που μέσα από την εμπειρία μας στο χώρο, έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής value-for-money”. Αυτό θα πει ότι μπορεί να βρείτε κάποιο μοντέλο κάμερας, το οποίο μέσα από άλλους οίκους καμερών, να παρουσιάζεται μέχρι και 40% ακριβότερο από το αντίστοιχο προϊόν που θα σας παρουσιάσουμε εμείς, με την ίδια ποιότητα και απεικόνιση. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια εργοστάσια καμερών παρουσιάζουν τα μοντέλα τους με ίδια τεχνολογία όπως CMOS sensor, Cpu Chip, IR cut, IR led, με άλλα εργοστάσια κάνοντας υπερτιμολόγηση πατώντας στο όνομα της εταιρίας και μόνο (Brand name).

Η εταιρία μας παρουσιάζει τα προϊόντα της μέσα από κάποια που υπάρχουν ήδη στην αγορά της Ελλάδος καθώς και δικών μας εισαγωγών, έχοντας ως γνώμονα τη σχέση ποιότητας-τιμής.

Μερικά tips για να επιλέξετε το σωστό σύστημα καμερών:

  • Η καλωδίωση από την εταιρία μας για το σύστημά σας είναι πρέπον να γίνεται την περίοδο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καθώς θα είναι πιο αποτελεσματικό σε εμφάνιση και εργονομία για το χώρο σας. Έτσι οι κάμερες και το καταγραφικό θα μπορούν να τοποθετηθούν στα μέρη που πρέπει.
  • Η ποσότητα των καμερών θα εξαρτηθεί από το χώρο που θέλετε να καλύψετε και από το πόσο αποτελεσματικά θα καλυφθεί. Καλύψτε τις πιθανές εισόδους εξωτερικά του χώρου.
  • Μην φοβάστε για το θέμα αδιαβροχοποίησης αφού το 97% των επαγγελματικών καμερών είναι ανθυγρές.
  • Οι Dome κάμερες (ωοειδείς) είναι antivandal και πιο αντοχής από τις bullet (κορμού), οι οποίες είναι πιο ευάλωτες σε χτυπήματα, αλλά από την άλλη είναι κατασκευασμένες για να βλέπουν τη νύχτα με τα υπέρυθρα led πιο μακριά.
  • Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι surveillance, δηλαδή να είναι κατασκευασμένος για να καταγράφει 24/7, αλλά ταυτόχρονα να μην χάνει frames ή αποσπάσματα video.
  • Η επιλογή του καταγραφικού πρέπει να είναι οπωσδήποτε επώνυμη μιας και τα καταγραφικά μικρών εταιρειών έχουν πιο υποτυπώδεις επεξεργαστές, όντας πιο φθηνά, αλλά θυμηθείτε ότι είναι υπεύθυνα για την καταγραφή της εικόνας σας στον σκληρό δίσκο.
  • Η επιλογή καλωδίων είναι κάτι που δεν ψάχνει κανένας πελάτης αλλά παίζει μεγάλο ρόλο στην τωρινή απεικόνιση αλλά και σε μελλοντική αναβάθμιση. Τα καλώδια καμερών είναι ομοαξονικά καλώδια HD κατασκευασμένα για να περνούν συχνότητες FHD (1080p) και πάνω κατασκευασμένα από καθαρό ορυκτό χαλκό και όχι κάποιο συνθετικό καλώδιο με προσμίξεις αλουμινίου.

Η εταιρία μας σας προσφέρει αυτά τα standards δίχως να σας αγχώνει το αποτέλεσμα, μιας και τα tips αυτά προήλθαν από την πολύχρονη εμπειρία μας πάνω στον κλάδο, ενώ αποτελούν πρότυπα για όλες τις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη και σ’ όλους τους νομούς της Ελλάδας.

Δείτε τα έτοιμα πακέτα καμερών καταστημάτων

Πακέτο 1

1 Κάμερα στο Ταμείο και 1 Γενικό Πλάνο
370€

1x Υβριδικό καταγραφικό 4ch 1080p

1x Σκληρός δίσκος 1TB

2x Υβριδική μεταλλική κάμερα 2.45Mpx

1x Τροφοδοτικό τύπου Pak 2A

4x Αρσενικό βύσμα BNC

2x Αρσενικό βύσμα DC-JACK

2x Στεγανό κουτί διακλάδωσης IP65

Πακέτο 2

1 Κάμερα στο Ταμείο, 2 Γενικό Πλάνο και 1 Εξωτερική
520€

1x Υβριδικό καταγραφικό 4ch 1080p

1x Σκληρός δίσκος 1TB

4x Υβριδική μεταλλική κάμερα 2.45Mpx

1x Τροφοδοτικό τύπου Pak 5A

8x Αρσενικό βύσμα BNC

4x Αρσενικό βύσμα DC-JACK

4x Στεγανό κουτί διακλάδωσης IP65

Πακέτο 3

1 Κάμερα στο Ταμείο, 5 Γενικό Πλάνο και 2 Εξωτερικές
820€

1x Υβριδικό καταγραφικό 8ch 1080p

1x Σκληρός δίσκος 1TB

8x Υβριδική μεταλλική κάμερα 2.45Mpx

1x Τροφοδοτικό τύπου Pak 8A

16x Αρσενικό βύσμα BNC

8x Αρσενικό βύσμα DC-JACK

8x Στεγανό κουτί διακλάδωσης IP65

Πακέτο 4

1 Κάμερα στο Ταμείο, 8 Γενικό Πλάνο και 7 Εξωτερικές
1600€

1x Υβριδικό καταγραφικό 16ch 1080p

1x Σκληρός δίσκος 4TB

16x Υβριδική μεταλλική κάμερα 2.45Mpx

2x Τροφοδοτικό τύπου Pak 8A

32x Αρσενικό βύσμα BNC

16x Αρσενικό βύσμα DC-JACK

16x Στεγανό κουτί διακλάδωσης IP65

Δημιουργήσετε την δικιά σας προσφορά και κερδίστε δώρα ή εκπτώσεις

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Elektronikos.gr

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ευχαριστούμε!

Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

sexshop