ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κάμερες Παρακολούθησης

Πιστοποιημένη ασφάλεια με κάμερες παρακολούθησης

Οι κάμερες παρακολούθησης αποτελούν ένα βασικό μέρος των συστημάτων ασφαλείας, τα οποία στις μέρες μας έχουν ενταχθεί σε όλους τους χώρους όπως οικίες (διαμερίσματα, μεζονέτες κ.λ.π.), καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια, αποθήκες και δημόσιους χώρους.

Οι κάμερες παρακολούθησης, όπου η εταιρία μας παρουσιάζει και προβαίνει σε εγκαταστάσεις, είναι κάμερες που μέσα από την εμπειρία μας στο χώρο, έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής value-for-money”. Αυτό θα πει ότι μπορεί να βρείτε κάποιο μοντέλο κάμερας, το οποίο μέσα από άλλους οίκους καμερών, να παρουσιάζεται μέχρι και 40% ακριβότερο από το αντίστοιχο προϊόν που θα σας παρουσιάσουμε εμείς, με την ίδια ποιότητα και απεικόνιση. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια εργοστάσια καμερών παρουσιάζουν τα μοντέλα τους με ίδια τεχνολογία όπως CMOS sensor, Cpu Chip, IR cut, IR led, με άλλα εργοστάσια κάνοντας υπερτιμολόγηση πατώντας στο όνομα της εταιρίας και μόνο (Brand name).

Η εταιρία μας παρουσιάζει τα προϊόντα της μέσα από κάποια που υπάρχουν ήδη στην αγορά της Ελλάδος καθώς και δικών μας εισαγωγών, έχοντας ως γνώμονα τη σχέση ποιότητας-τιμής.

13 χρόνια εμπειρίας με επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες

Κατηγορίες Καμερών: Ποια να επιλέξω ;

Οι κάμερες παρακολούθησης χωρίζονται σε επαγγελματικού και ερασιτεχνικού τύπου.

 • Ο επαγγελματικός τύπος καμερών είναι ένα σύστημα το οποίο αποτελείται από καταγραφικό αποκωδικοποίησης της εικόνας που παίρνει από τις κάμερες και την αποτυπώνει στον ειδικό σκληρό δίσκο ο οποίος γράφει 24/7.
 • Οι ερασιτεχνικές είναι συνήθως δικτυακές περιστρεφόμενες κάμερες καλωδιακές ή ασύρματες οι οποίες είναι κατασκευασμένες για επιτήρηση, παρακολούθηση αλλά όχι για ασφάλεια. Αυτό γιατί δεν είναι κατασκευασμένες για την εγγραφή 24/7.

Επίσης οι ασύρματες κάμερες δεν μπορούν να μπουν στην κατηγορία των επαγγελματικών διότι υπάρχει η αδυναμία από: 

 • παρεμβολές από χρήστη ή επιτίδειο
 • παρεμβολές από άλλα ασύρματα συστήματα
 • παρεμβολές από λανθασμένη επιλογή συχνοτήτων από την ίδια την κάμερα
 • παρεμβολές από έντονα καιρικά φαινόμενα (μαγνητικές καταιγίδες)

Αυτοί είναι οι λόγοι όπου οι ασύρματες κάμερες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνειδητά για συστήματα καταγραφής 24/7.

Γι’ αυτό το λόγο η εταιρία μας χρησιμοποιεί την ευκολία των ασύρματων καμερών σε περιπτώσεις όπως:

 • παρακολούθηση ενός διαμερίσματος για επιβεβαίωση εισβολής σε συστήματα συναγερμών
 • παρακολούθηση ηλικιωμένων ή παιδιών ή κατοικιδίων

Μερικά tips για να επιλέξετε το σωστό σύστημα καμερών:

 • Η ποσότητα των καμερών θα εξαρτηθεί από το χώρο που θέλετε να καλύψετε και από το πόσο αποτελεσματικά θα καλυφθεί. Καλύψτε τις πιθανές εισόδους εξωτερικά του χώρου.
 • Μην φοβάστε για το θέμα αδιαβροχοποίησης αφού το 97% των επαγγελματικών καμερών είναι ανθυγρές.
 • Οι Dome κάμερες (ωοειδείς) είναι antivandal και πιο αντοχής από τις bullet (κορμού), οι οποίες είναι πιο ευάλωτες σε χτυπήματα, αλλά από την άλλη είναι κατασκευασμένες για να βλέπουν τη νύχτα με τα υπέρυθρα led πιο μακριά.
 • Η επιλογή του καταγραφικού πρέπει να είναι οπωσδήποτε επώνυμη μιας και τα καταγραφικά μικρών εταιρειών έχουν πιο υποτυπώδεις επεξεργαστές, όντας πιο φθηνά, αλλά θυμηθείτε ότι είναι υπεύθυνα για την καταγραφή της εικόνας σας στον σκληρό δίσκο.
 • Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι surveillance, δηλαδή να είναι κατασκευασμένος για να καταγράφει 24/7, αλλά ταυτόχρονα να μην χάνει frames ή αποσπάσματα video.
 • Η επιλογή καλωδίων είναι κάτι που δεν ψάχνει κανένας πελάτης αλλά παίζει μεγάλο ρόλο στην τωρινή απεικόνιση αλλά και σε μελλοντική αναβάθμιση. Τα καλώδια καμερών είναι ομοαξονικά καλώδια HD κατασκευασμένα για να περνούν συχνότητες FHD (1080p) και πάνω κατασκευασμένα από καθαρό ορυκτό χαλκό και όχι κάποιο συνθετικό καλώδιο με προσμίξεις αλουμινίου.

Η εταιρία μας σας προσφέρει αυτά τα standards δίχως να σας αγχώνει το αποτέλεσμα, μιας και τα tips αυτά προήλθαν από την πολύχρονη εμπειρία μας πάνω στον κλάδο, ενώ αποτελούν πρότυπα για όλες τις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη και σ’ όλους τους νομούς της Ελλάδας.

Δημιουργήσετε την δικιά σας προσφορά και κερδίστε δώρα ή εκπτώσεις

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ευχαριστούμε!

Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

sexshop