ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λύσεις Υψηλού επιπέδου στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία μας elektronikos.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και πωλήσεων, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Με την πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρουμε λύσεις σε συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης εικόνας/ήχου, εξειδικευμένους αυτοματισμούς, access control, δίκτυα-rack, τηλεφωνικά κέντρα, επαγγελματικά συστήματα ήχου, ταμειακά συστήματα, smart home και προηγμένα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ασφάλειας και του αυτοματισμού, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας. Γι’ αυτό το σκοπό έχουμε δώσει βάση στη μελέτη, στους πιστοποιημένους τεχνικούς και στο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας.

Η εταιρεία μας elektronikos.gr με επαγγελματικό τρόπο πραγματοποιεί ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις, πωλήσεις καθώς και υποστήριξη σε τεχνικά προβλήματα, στη Θεσσαλονίκη καθώς και σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τον πελάτη, δηλαδή εσάς, και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, την ασφάλεια σας και την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού μας, σας προσφέρουμε την ιδανική λύση!


Τοποθεσία

Διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 48, 56121, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 720170


Elektronikos.gr

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ευχαριστούμε!

Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

sexshop