ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Συναγερμοί Καταστημάτων

Πιστοποιημένη ασφάλεια για το κατάστημά σας

Ο συναγερμός στις μέρες μας αποτελεί ένα απαραίτητο σύστημα το οποίο υπάρχει σε κάθε επιχείρηση, γραφείο ή μαγαζί, αφού πλέον περιέχεται στις απαραίτητες εγκαταστάσεις ενός νέου επαγγελματικού χώρου από τους αρμόδιους μηχανικούς.

Ο βασικός όμως λόγος δεν είναι αυτός, αλλά η έμμεση και άμεση προστασία της ιδιοκτησίας σας από τους επιτήδειους διαρρήκτες.

Αυτό γιατί η έξαρση των ληστειών και της εγκληματικότητας αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια κατά 79%, πράγμα που κάνει την ιδιοκτησία σας στόχο εάν είναι απροστάτευτη.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στους συναγερμούς, που σημαίνει πιο αποτελεσματικά, έξυπνα συστήματα και αισθητήρια, παράλληλα εξελίσσονται και οι διαρρήκτες.

Σαν αποτέλεσμα θα πρέπει να επιλέξετε επώνυμα συστήματα συναγερμού, επειδή είναι πιστοποιημένα και τεχνολογικά προηγμένα, για να κρατήσουν ασφαλή το χώρο σας.

Το δεύτερο σημαντικό είναι ο πιστοποιημένος τεχνικός ασφαλείας να είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός.  Ο τεχνικός πρέπει να είναι προικισμένος με εμπειρία και τεχνική,  ώστε να εγκαταστήσει το σύστημα ασφαλείας, με τον τρόπο που αρμόζει στο χώρο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να παραμείνει ο χώρος σας καλαίσθητος και χωρίς κενά ασφαλείας.

13 χρόνια εμπειρίας με επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες

Μερικά tips για να επιλέξετε το σωστό σύστημα συναγερμού

Μετά από 13 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων, η εμπειρία της εταιρίας μας θα σας προσφέρει επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες, καθώς και επώνυμα ποιοτικά προϊόντα προς πώληση.

 Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά tips για τη σωστή επιλογή του συστήματός σας.

  • Το σύστημα συναγερμού που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι ενσύρματο ή ασύρματο. Με την επιλογή ασύρματων συναγερμών τα αισθητήρια από την κεντρική μονάδα δεν προϋποθέτουν καλωδίωση. Με την επιλογή ενσύρματων συναγερμών θα έχετε μικρότερο κόστος του συστήματος και με τους έμπειρους τεχνικούς μας, μηδαμινή ορατότητα της καλωδίωσης.
  • Το σημαντικότερο tip που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο κάθε χώρος χρειάζεται τα αντίστοιχα αισθητήρια. Με την παρουσία του ένας έμπειρος τεχνικός θα σας προτείνει ποιο αισθητήριο θα πρέπει να μπει περιφερειακά ή εσωτερικά, έτσι ώστε να ταιριάζει στον χώρο σας και να μην υπάρχουν κενά ασφαλείας. Καλό είναι να μην παρασύρεστε από σχόλια στο internet ή γνώμες οι οποίες συγκρίνουν ανόμοιες καταστάσεις, διότι όλοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι.

Πλέον η σύγχρονη τεχνολογία στα αισθητήρια μας δίνει την επιλογή ανάμεσα σε πολλών ειδών εξωτερικά αισθητήρια. Τα εργοστάσια συστημάτων ασφαλείας και οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν, είχαν ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των συστημάτων σε εξωτερικού τύπου περιμετρική κάλυψη. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε την αποφυγή ζημιάς στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας καθώς και την φυγή τον επιτήδειων πριν καν ακουμπήσουν ή παραβιάσουν τα κουφώματά σας.

“Έρευνες έδειξαν ότι το 97% από τις λιγοστές απόπειρες ληστείας που πραγματοποιήθηκαν σε προστατευμένους χώρους με σύστημα συναγερμού, οι επιτήδειοι τράπηκαν σε φυγή πριν καν ακουμπήσουν το εξωτερικό περίβλημα του σπιτιού.”

Δείτε τα έτοιμα πακέτα επώνυμων συναγερμών

Πακέτο 1

Texecom Εσωτερική Κάλυψη 1
450€

1x Πίνακας PREMIER 8-32

1x Πληκτρολόγιο με οθόνη LCD

1x Ανιχνευτής υπερύθρων

1x Μαγνητική επαφή

1x Εξωτερική σειρήνα

1x Εσωτερική σειρήνα

1x Μπαταρία 12V-7Ah

1x Μπαταρία 12V-1.3Ah

Πακέτο 2

Texecom Εσωτερική Κάλυψη 2
610€

1x Πίνακας PREMIER 8-32

1x Πληκτρολόγιο με οθόνη LCD

3x Ανιχνευτής υπερύθρων

1x Μαγνητική επαφή

1x Ψηφιακός ανιχνευτής θραύσης

1x Εξωτερική σειρήνα

1x Εσωτερική σειρήνα

1x Μπαταρία 12V-7Ah

1x Μπαταρία 12V-2.3Ah

Πακέτο 3

AJAX Εσωτερική Κάλυψη 1
650€

1x Πίνακας Ajax HUB

3x Τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων

1x Ασύρματος ανιχνευτής κίνησης

1x Ασύρματη μαγνητική επαφή

1x Ασύρματη εξωτερική σειρήνα

1x Ασύρματη εσωτερική σειρήνα

Πακέτο 4

AJAX Εσωτερική Κάλυψη 2
850€

1x Πίνακας Ajax HUB

3x Τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων

3x Ασύρματος ανιχνευτής κίνησης

1x Ασύρματη μαγνητική επαφή

1x Ασύρματος ανιχνευτής θραύσης

1x Ασύρματη εξωτερική σειρήνα

1x Ασύρματη εσωτερική σειρήνα

Δημιουργήσετε την δικιά σας προσφορά και κερδίστε δώρα ή εκπτώσεις

ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ευχαριστούμε!

Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας