ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Ταμειακές Μηχανές

Πως επιλέγουμε λοιπόν ταμειακή μηχανή ;

Οι ταμειακές μηχανές είναι ένα απαραίτητο φορολογικό προϊόν για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Οι νέες ταμειακές σας δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Η/Υ, έτσι ώστε να συνδέονται με το E.R.P που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας.  Οι ταμειακές μηχανές είναι συνδεδεμένες άμεσα με το είδος, τη φύση και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης σας. Θεωρητικά όλες οι ταμειακές μηχανές είναι κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις, πολλές φορές όμως οι αγοραστές πέφτουν σε σφάλμα επιλέγοντας με λάθος κριτήρια. Εμείς στην elektronikos.gr είναι φιλοσοφία μας να παρουσιάζουμε τα προϊόντα στους αγοραστές, να τους εξηγούμε κατανοητά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και να βοηθάμε στη σωστή τελική επιλογή.

Παράμετροι για την σωστή επιλογή ταμειακής μηχανής.

  • Αριθμός ημερήσιων αποδείξεων & ημερήσιων δελτίων Ζ.

Ίσως η πιο σημαντική παράμετρος. Αναλόγως τον αριθμό των αποδείξεων σύμφωνα με την φύση του επαγγέλματος, επιλέγουμε και την ταμειακή μηχανή μας. Άλλη καθημερινή χρήση έχει ένας φούρνος και άλλη ένα κατάστημα μεταποίησης ρούχων. Επιλέγουμε λοιπόν ταμειακές μηχανές με αντοχή στην φθορά. Είναι γνωστό ότι οι ταμειακές μηχανές έχουν συγκεκριμένο κύκλο «ζωής». Αυτός καθορίζεται από τα δελτία ημερήσιας κίνησης «Ζ» που εκδίδονται στο τέλος κάθε ημέρας. Όσο περισσότερα «Ζ», τόσο μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης.

  • Αντοχή ταμειακών μηχανών σε συνεχή λειτουργία, προστασία από υγρασία, αυξομειώσεις τάσης ρεύματος.

Εξίσου άλλη σημαντική παράμετρος είναι το περιβάλλον λειτουργίας της ταμειακής μηχανής. Καταστήματα όπως εστιατόρια, αναψυκτήρια, καταστήματα 24ωρης λειτουργίας και γενικά καταστήματα που λειτουργούν πολλές ώρες και σε δύσκολες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, πρέπει σίγουρα να επενδύσουν σε ποιοτικότερες ταμειακές μηχανές προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τεχνικά προβλήματα.

  • Αυτονομία μπαταρίας (σε ταμειακές μηχανές ανοιχτής αγοράς & λαϊκής)

Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να εξετάσει ο αγοραστής για την αγορά μιας φορητής ταμειακής μηχανής είναι η αυτονομία της μπαταρίας. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στον αριθμό αποδείξεων που μπορεί η ταμειακή να εκδώσει στο χρόνο λειτουργίας με την μπαταρία.

  • Συνδεσιμότητα της ταμειακής με περιφερειακά, όπως ζυγαριές, Barcode scanner, εκτυπωτές, εξωτερικά πληκτρολόγια κ.λ.π. χωρίς όμως αυτό να αποτελεί και βασικό κριτήριο.

    .

Οι νέες ταμειακές μηχανές με online σύνδεση ΓΓΠΣ

Όλες οι νέες φορολογικές ταμειακές μηχανές έχουν σύνδεση με Η/Υ ενώ αρκετές έχουν σύνδεση ethernet. Όμως προδιαγραφές για αποστολή δεδομένων στην ΓΓΠΣ, σύμφωνα με τον νέο νόμο του υπουργείου οικονομικών, έχουν μόνο όσες ταμειακές μηχανές έχουν πάρει έγκριση καταλληλότητας μετά την 17/12/2013.

Οι ταμειακές μηχανές νέου τύπου διαθέτουν ηλεκτρονικό ημερολόγιο, μία χαρτοταινία, κάρτα μνήμης, θερμική εκτύπωση, εύκολο χειρισμό και θύρες αποστολής αρχείων online. Επίσης εκδίδουν απόδειξη εκτυπώνοντας ένα μοναδικό γραμμωτό κώδικα (barcode) με όλα τα στοιχεία της απόδειξης, δηλαδή μία μοναδική ψηφιακή «υπογραφή» μέσω της οποίας θα πιστοποιείται η γνησιότητά και ο αριθμός κάρτας απόδειξης του πελάτη.

Ταμειακές μηχανές για την επιχείρηση σας θα χρειαστείτε μετά την έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ. Η επιλογή θέλει μεγάλη και ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι φορολογικός μηχανισμός που θα σας εξυπηρετεί για πέντε περίπου χρόνια, δηλώνεται στο ΑΦΜ σας και η απώλεια και μόνο του βιβλίου της ταμειακής έχει μεγάλο πρόστιμο.

Εμείς εδώ στην εταιρία elektronikos.gr είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε κάθε μελλοντικό και υπάρχον επαγγελματία στην σωστή επιλογή της ταμειακής του μηχανής.

Παρακάτω θα δείτε ταμειακές μηχανές οι οποίες θα σας εξυπηρετήσουν σε όποια κατηγορία επιχείρησης ανήκετε: μαγαζί, μίνι μάρκετ, περίπτερο, πάγκο λαϊκής ακόμα και φορητή ταμειακή.

13 χρόνια εμπειρίας με επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Elektronikos.gr

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ευχαριστούμε!

Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

sexshop